ARMONII-DUHOVNICESTI (WELCOME-Introducere)

Va spunem un BUN VENIT pe Webbsite-ul nostru”ARMONII-DUHOVNICESTI”.

Suntem un grup de muzicieni crestini,care facem parte din bisericile evanghelice,traducand, aranjand si impartasind impreuna , partituri cu cantari  noi si cantari vechi. Intocmai ca si gospodarul  de care vorbeste DOMNUL CHRISTOS, care scoate lucruri noi si lucruri vechi din visteria   lui..Mat 8:15)

Cititi si Despre Noi

2 thoughts on “ARMONII-DUHOVNICESTI (WELCOME-Introducere)

  • Ce surpriza placuta! Ce binecuvantare – Sa fie un site pentru romanii care slujesc pe Domnul prin cantare. S-ar putea sa mai fie si altele dar acesta este..al nostru! Ce frumos….azi dimineata am primit cantarea – Azi, Doamne-Ti aducem cu toti multumire si in seara asta am cantat-o cu adunarea nostra din Chicago. Intotdeauna multumesc Domnului pentru cantarile noi. Domnul sa va de-a mult har in continuare in tot ce faceti. Marcel Trutza.

    PS: Vom avea in “Archives” acces la toate cantarile? Si daca da si daca nu Slava Domnului.

  • Ce bucurie s-o reîntâlnesc pe sora Rodica Cocar pe acest site binecuvântat Armonii Duhovnicesci iniţiat de Mahaela şi Nelu Cintean, de Peter Matcău şi de alţi fraţi şi surori iubiţi! Oraşul Sibiu va rămâne mereu în memoria mea, ca loc în care m-am născut din nou în ultima duminică din iulie 1965, în biserica regretatului tată al Rodicăi,pastorul bisericii baptiste Mircu Cocar. Slăvit să fie Domnul!

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *