Roxana Mihaescu

Ma bucur ca amintirea lucrarii pe care a facut-o bunicul meu, Petru Craiovan, este apreciata de dumneavoastra si de multi altii, dar in primul rand de Domnul nostru Isus Cristos.

Ceea ce ma bucura si mai mult este ca “a lasat urmasi”….pe mine 🙂 In mod sigur s-ar fi bucurat sa stie ca-i calc pe urme. Ma numesc Roxana Mihaescu.Am terminat Conservatorul din Timisoara – pedagogie instrumentala – flaut. Imediat cum am terminat facultatea Domnul mi-a dat ocazia sa lucrez la Liceul teologic baptist din Timisoara, condus de fratele Danut Ilie, unde m-am ocupat de corul Liceului timp de 13 ani sau 14 ani. Incepusem sa ma ocup de cor inca din anul 3 de facultate. Am colaborat cu fratele Ken Tucker, intrucat in fiecare an am participat cu corul la Festivalul Corurilor Liceelor Crestine din Romania “SOLI DEO GLORIA”, pot spune, un adevarat Festival DUHOVNICESC. Din 2008 m-am mutat la Colegiul National Arta “ION VIDU” (Liceul de muzica) unde predau forme muzicale siteorie-solfegiu. Cant in orchestra bisericii condusa de fratele Mihai Damian, dar cel mai mult imi place activitatea corala. De mai bine de 10 ani ma ocup de un grup de tineri cu care facem o lucrare frumoasa. Desi nu intotdeauna e usor, si spun asta pentru ca numarul nostru s-a micsorat simtitor in ultimii ani (de la un cor de 30 de tineri , am ajuns la aprox.15-17), mergem totusi inainte pentru ca stim ca Domnul nostru merita toata lauda. Ma ocup si de copiii bisericii si cant si in corul mixt, unde ma implic alaturi de ceilalti frati dirijori (Mihai Damian, Avram Oala si Stefan Frentz). Ar trebui sa mai cant si in fanfara, ca sa acopar toate sectiunile muzicale din biserica 🙂 Duminica dupa masa o sa avem program cu tinerii in biserica. Ne puteti urmari pe

www.biserica2.ro

Va felicit pentru initiativa de-a forma acest grup, si de-a ne tine “in priza” saptamana de saptamana cu cantari noi. Domnul sa bincuvinteze activitatea fiecarui dirijor din acest grup.

ROXANA MIHAESCU

https://www.facebook.com/roxana.mihaescu